Tarja Kokkonen - Hakulomake

Lymfaterapiakoulutukseen hakeminen

Kenelle

Opiskelujen aloituksen edellytyksenä DVAI:n sääntöjä noudattaen on terveydenhuollon ammattilaisen koulutus: lääkäri, fysioterapeutti, sairaanhoitaja, toimintaterapeutti, laillistettu hieroja (anatomian, fysiologian ja patologian tuntimäärä tulee olla vähintään 94 tuntia). Hakijan tulee toimittaa tutkintotodistus kurssille hyväksymisen jälkeen.

Terveydentila

Sinun terveytesi tulee olla hyvä, koska opiskelua suoritetaan parityöskentelynä, jolloin tulet saamaan paljon lymfahoitoa. Lisäksi lymfaterapeutti tarvitsee työssään hyvää kehonhallintaa ja koordinaatiokykyä.

Osallistujamäärä

Koulutuksen osallistujamäärä on rajoitettu 16 opiskelijaan, koulutus toteutuu, kun osallistujia on vähintään 10.

Koulutuksen hinta

Koulutuksen hinta on kokonaisuudessaan 2411,29 + alv 24% = 2990 €. Hinta jakautuu seuraavasti:

• Vahvistusmaksu 400 €, millä varmistat paikkasi alkavalle koulutukselle. HUOM! Vahvistusmaksua ei palauteta, jos peruutat tai siirrät opiskelun aloitusta.
  • Perusjakson maksu (Perusotteet ja Terapia I) 12 pv 1495 €. Kurssijakson eräpäivä on kuukausi ennen jakson alkua. Aloitetun kurssijakson maksua ei palauteta.
  • Terapiajakson maksu (Terapia II ja III) 12 pv 1095 €. Kurssijakson eräpäivä on kuukausi ennen jakson alkua. Aloitetun kurssijakson maksua ei palauteta.

Sairastuminen tai ylitsepääsemätön este

Jos kurssilainen sairastumisen tai ylitsepääsemättömän esteen vuoksi ei pääse osallistumaan kurssille, pääset seuraavalle uudelle alkavalle kurssille. Tällöin korvaavasta koulutuksesta ei tule lisäkustannuksia. Sairastapauksissa oppilaan tulee toimittaa lääkärintodistus.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan täyttämällä ja lähettämällä vieressä oleva hakemuslomake. Hakemuksen käsittely kestää 1-4 viikkoa. Saatuasi ilmoituksen hyväksymisestä vahvistat osallistumisesi maksamalla toimitetun vahvistuslaskun. Hakuaika päättyy viisi viikkoa ennen kurssin alkua.

Koulutuksen järjestäjä pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin kurssin sisältöä koskeviin muutoksiin.

Hakulomake

Huom! Täytäthän kaikki kentät, muussa tapauksessa lomake ei tule perille.