Kenelle

Opiskelujen aloituksen edellytyksenä DVAI:n sääntöjä noudattaen on terveydenhuollon ammattilaisen koulutus: lääkäri, fysioterapeutti, sairaanhoitaja, toimintaterapeutti, laillistettu hieroja (anatomian, fysiologian ja patologian tuntimäärä tulee olla vähintään 94 tuntia). Hakijan tulee toimittaa tutkintotodistus kurssille hyväksymisen jälkeen.

Sinulle, joka olet valmis menemään oman mukavuusalueesi ulkopuolelle, kokemaan turhautumista tekniikkaa opetellessa, valmis kohtaamaan oppimaasi hienoa tekniikkaa kohtaan epäluuloa, puolustamaan ja jakamaan sitä. Sinulle, joka haluat uuden, hienon tekniikan hoitaaksesi ihmisiä.

Terveydentila

Terveytesi tulee olla hyvä, sillä opiskelua suoritetaan parityöskentelynä, jolloin tulet saamaan paljon lymfahoitoa. Lisäksi lymfaterapeutti tarvitsee työssään hyvää kehonhallintaa ja koordinaatiokykyä.

Osallistujamäärä

Koulutuksen osallistujamäärä on rajoitettu 16 opiskelijaan käytännön opetuksen laadun varmistamiseksi.

Koulutuksen hinta

Kurssin hinta on 3150 € (sisältää alv 24%) jakautuen seuraavasti:

• Varausmaksu; 400 € (maksua ei palauteta)
  • Level 1 & 2; 1500 € (1400 €, Early Bird -hinta tänä vuonna maksaneille!)
  • Level 3; 1250 €

Hintaan sisältyy oikeudet verkko-opiskeluun (lääkäreiden puhutut diat, dvd:t otteista ja sidonnoista), tarvittava opetusmateriaali ja sidokset. Verkko-opiskeluoikeudet myönnetään Level 1 & 2 maksusuorituksen jälkeen. Englanninkielinen materiaali on jo nyt käytettävissä ja suomenkielinen julkaistaan ensi vuoden alussa. Vuoden 2019 aikana Level 1 & 2 kurssimaksun maksaneet saavat 100 euron alennuksen kurssihinnasta.

Sairastuminen tai ylitsepääsemätön este

Jos opiskelija sairastumisen tai ylitsepääsemättömän esteen vuoksi ei pääse osallistumaan jo maksetulle kurssille, hän pääsee seuraavalle uudelle alkavalle kurssille. Tällöin korvaavasta koulutuksesta ei tule lisäkustannuksia. Sairastapauksissa oppilaan tulee toimittaa lääkärintodistus.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan täyttämällä ja lähettämällä vieressä oleva hakemuslomake. Mikäli et ole saanut kahteen viikkoon vastausta, olethan ystävällinen ja laita sähköpostia. Saatuasi ilmoituksen hyväksymisestä, vahvistat osallistumisesi maksamalla toimitetun vahvistuslaskun.  Varausmaksua ei palauteta, mikäli hakija peruu kurssille tulonsa. Hakuaika päättyy viisi viikkoa ennen kurssin alkua. Otathan ilmoittautumisessa huomioon itsenäisen verkko-opiskelun (noin 30 -45 tuntia) ennen käytännön jaksolle, Level 1:lle tuloa.

Koulutuksen järjestäjä pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin kurssin sisältöä koskeviin muutoksiin.

Hakulomake

Huom!
Täytäthän kaikki vaaditut kentät,
muussa tapauksessa lomake ei tule perille.