Alkuvuoden kuulumisia sekä ajankohtaista tietoa tulevista koulutuksista

Alkuvuosi on mennyt hetken hengähtäessä edellisestä vuodesta ja vuoden 2022 suunnittelussa. Viime viikon tapahtumat maailmassa pysäyttivät mielen ja ajatukset. Nyt on vaan uskottava oikeudenmukaisuuteen ja jatkettava arkea.

Maaliskuussa päästään aloittamaan vuoden 2022 Vodder –lymfaterapiakoulutus. Kurssi täyttyi hyvissä ajoin ja odotan innolla sen alkamista. Seuraava kurssitus vuodelle 2023 on jo suunnitteilla ja kurssipaikka sekä aika varmistuvat maaliskuun lopulla. Toukokuussa jatketaan tulevien lymfaterapeuttien kanssa Level 2:lla ja he valmistuvat syyskuussa.

Heinäkuulle on tiedossa matka Itävaltaan, Walchseehen! Menen assistentiksi, opettamaan viiden päivän kansainväliselle Vodder Akatemian -kertauskurssille.

Lokakuulle on suunnitteilla taas valmiiden Vodder -lymfaterapeuttien jatkokoulutus Leppävirralla. Kolmipäiväiset tehotreenit perusotteiden hiomiseen, potilascaseihin pureutumista, kompression salojen kertaamiseen ja paikalla on myös tuote-esittelyjä.

Viikonlopun ohjelmaan jätetään myös aikaa ajatusten, kokemusten, ongelmien jakamiseen ja purkuun kollegoiden kanssa. Yhteinen illanvietto kera aktiviteetin on tietenkin myös ohjelmassa!

Mukaan mahtuu nyt enemmän osallistujia, sillä kollegani Tanja Itävallasta, Wittlinger –klinikalta, tulee myös opettamaan! Tanjan aviomies Markus (lymfologi) tulee myös Suomeen ja hän on lupautunut luennoimaan LymfCampissa. Koulutuksen ajankohta on 7. -9.10.2022, joten laitapa päivämäärät jo kalenteriin. Ilmoittautuminen koulutukseen avautuu lähiaikoina ja infoan siitä pian!

Voit tutustua tarkemmin jatkokoulutukseen täältä.

Aurinkoisia kevätpäiviä toivottaen,

Tarja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.