Aikaisemmat kurssilaisemme halusivat lähettää sinulle terveisiä ja omia kokemuksiaan lymfaterapiakurssista, joten tässä pieni poiminta siitä, mitä voit odottaa tulevalta kurssilta:

” Upea, mutta rankka matka Tarjan kanssa tiedossa! Tajunnan räjäyttävää tietoa on tulossa niin paljon, kuin sinulta vaan löytyy kapasiteettia ottaa sitä vastaan. Mutta silti tähän hommaan kannattaa ryhtyä, emmekä päivääkään vaihtaisi pois.

Tarja on ihana ja vaativa ope. Hänen tukeensa voi luottaa ja neuvoja kysyä. Uuden kädentaidon oppiminen on hidasta, vie aikaa ennen kuin sitä voi sisäistää. Hienosti Tarja jaksoi selittää samoja asioita aina uudestaan ja uudestaan.

Meillä on onni olla mukana aivan mahtavassa ryhmässä ja te voitte tehdä omasta ryhmästänne aivan yhtä upean! Vaikka kaavoja ja otteita voi harjoitella kenelle vaan, on oma opiskelukaveri aivan ehdoton apu oppimisessa. Leppävirta nivoi meidän porukkamme tiiviisti yhteen, Virran poikakin tuli tutuksi…

Suurena apuna oli yhteinen Drive, josta sai tarkistaa monta asiaa, jotka tietotulvassa saattoivat jäädä huomiotta tai ymmärtämättä. Tämän lisäksi meillä on oma WhatsApp -ryhmä, joka on käytössä edelleen.

Kaiken kaikkiaan, tervetuloa suuren tuntemattoman äärelle! Muista hengittää, syödä ja levätä, kyllä se siitä!


Seuraava kurssikokonaisuus Leppävirralla toukokuussa 2023, ilmoittaudu mukaan 6.4.2023 mennessä!

Teoriaopiskelua verkossa ja lähiopetusjaksoilla, kahden päivän huippu lääkäriluennot sekä alkuperäisen Dr Vodder-lymfaterapiatekniikan sekä kompressiohoidon opetus – näin saat kansainvälisen Dr Vodder Akatemian lymfaterapeutin CDT sertifikaatin! 

Kenelle? Sinulle, joka haluat manuaalisen taidon, jolla voit hoitaa oman osaamisalueesi lisäksi mm. kehon erilaisia turvotuksia, vammoja, kiputiloja, oppia kompressiohoidot: sitominen, tuotteitten määrittely ja niiden käytön opastus. Sinulla on terveydenalan pohjakoulutus: lääkäri, fysioterapeutti, sairaanhoitaja, toimintaterapeutti, kuntohoitaja, koulutettu hieroja, lähihoitaja (erikoisosaamisalana jalkojenhoito, kuntoutus).  

Sisältö? Koulutuksen kurssisisältöön kuuluu itsenäistä verkko-opiskelua sekä intensiivisiä lähiopetusjaksoja, missä opit taso tasolta niin taidoissa kuin anatomiassa, fysiologiassa ja patologiassa eteenpäin.  

Koulutus jakaantuu lähiopetusjaksoihin: Level 1 & 2, ja Level 3, Teorian opiskelu alkaa jo ennen Level 1:lle tuloa verkossa ja jaksolla on teoriatentti.  

  • Level 1:llä opetellaan kehon perusotteet ja aloitetaan yhdistämään teoria käytäntöön.  
  • Level 2 on ”soveltavaa” lymfaterapiaa eli opetellaan hoitamaan jo taudinkuvia ja patologisia tiloja, jotka eivät varsinaisesti johdu imusuoniston vauriosta tai vajaatoiminnasta. Kuten esimerkiksi mustelmien, haavojen ja pre-ja postoperatiivisia otteita. Tällä jaksolla aloitetaan sidonnat ja kompressiotuotteisiin tutustuminen. Kurssin lopulla käytännön otenäytöt. 
  • Level 3:lla paneudumme sekundäärisiin ja primäärisiin turvotuksiin, imujärjestelmän patologiaan ja syvennetään kompressiohoitoja. Fysiatrian erikoislääkäri Kristiina Kokkosen kahden päivän teorialuennot sisältyvät Level 3 jaksoon. Sertifikaatin saamiseen on suoritettava hyväksyttävästi ote- ja kompressionäytöt sekä teoriakoe. 

Jaksojen väleillä on tarkoituksensa: on tärkeää varata aikaa omaehtoiseen harjoitteluun ja opiskeluun.  

Koulutuksen pituus: Itsenäistä verkko-opiskelua (varattava aikaa n. 30–45 tuntia) ennen Level 1 -jaksoa + 20 päivää lähiopetusta. Kunkin jakson välillä tulee harjoitella opittuja otteita ja tekniikkaa. Koulutuksen opintopisteet: 14 op 

Koulutus toteutetaan Leppävirralla Sport & Spa Hotelli Vesileppiksen Areenan luentotiloissa. Majoittuminen joko hotellilla tai koulutustilojen välittömässä läheisyydessä olevassa 8 hengen hirsitalossa. Näihin sopimushinnat. Leppävirralla on myös Airbnb –asuntoja. 

Lisätietoja koulutuksesta Tarjalta: tarja.kokkonen@vodderlymfaterapiakoulutus.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.