Kenelle

Opiskelujen aloituksen edellytyksenä DVAI:n sääntöjä noudattaen on terveydenhuollon ammattilaisen koulutus: lääkäri, fysioterapeutti, sairaanhoitaja, toimintaterapeutti, koulutettu hieroja (anatomian, fysiologian ja patologian tuntimäärän tulee olla vähintään 94 tuntia), lähihoitaja (erikoisosaamisalana jalkojenhoito, kuntoutus).

Sinulle, joka olet valmis sitoutumaan ja tekemään lujasti töitä harjoitellessasi uutta tekniikkaa.

Terveytesi tulee olla hyvä, sillä opiskelua suoritetaan parityöskentelynä, jolloin tulet saamaan paljon lymfahoitoa. Lymfaterapeutti tarvitsee työssään hyvää kehonhallintaa ja koordinaatiokykyä.

Osallistujamäärä

Koulutuksen osallistujamäärä on rajoitettu 14 opiskelijaan.

Koulutuksen hinta

Kurssin hinta on 3150 eur (sisältää alv 24 %) jakautuen seuraavasti:

• Level 1 ja 2 yhteishinta on 1900 eur
    • 400 eur varausmaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä (maksua ei palauteta)
    • Kurssimaksu 1500 eur erääntyy 4 viikkoa ennen lähijakson alkua.
    • Verkko-opiskelumateriaali avautuu 4 viikkoa ennen lähijakson alkua.
      • Mikäli haluat verkkomateriaalit käyttöösi jo aiemmin, laskutamme kurssimaksun kahdessa osassa: 500 eur, kun haluat verkkomateriaalit käyttöön, ja 1000 eur 4 viikkoa ennen lähijakson alkua.
    • Mikäli lähiopetuksen alkuun on alle 4 viikkoa, laskutamme 1900 eur kerralla.
  • Level 3 hinta 1250 eur erääntyy 4 viikkoa ennen lähijakson alkua.

Kurssihintaan sisältyvät oikeudet verkko-opiskeluun Moodlessa (suomeksi selostetut 215 diaa, videot otteista ja sidonnoista), kahden päivän lääkäriluennot sekä tarvittava opetusmateriaali ja sidokset. Kurssimaksun maksaminen erissä on sovittavissa.

Huom! Mikäli ilmoittaudut mukaan kurssille ja maksat kurssimaksun viimeistään 23.1.2022 saat early-bird-etuna kirjan: Dr. Vodder’s Manual Lymph Drainage: A Practical Guide (kirjoittanut mm. Hildegard Wittlinger). Kirjasta on lisäarvoa teorian ja käytännön opiskeluun.

Sairastuminen tai ylitsepääsemätön este

Jos opiskelija sairastumisen tai ylitsepääsemättömän esteen vuoksi ei pääse osallistumaan jo maksetulle kurssille, hän pääsee seuraavalle uudelle alkavalle kurssille. Tällöin korvaavasta koulutuksesta ei tule lisäkustannuksia. Sairastapauksissa oppilaan tulee toimittaa lääkärintodistus.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan täyttämällä ja lähettämällä vieressä oleva hakemuslomake. Mikäli et ole saanut kahteen viikkoon vastausta, olethan ystävällinen ja laitat sähköpostia. Saatuasi ilmoituksen hyväksymisestä, saat varausmaksun, millä vahvistat osallistumisesi. Varausmaksua ei palauteta, mikäli hakija peruu kurssille tulonsa.

Hakuaika päättyy neljä (4) viikkoa ennen kurssin alkua.
Otathan ilmoittautumisessa huomioon itsenäisen verkko-opiskelun (noin 30-45 tuntia) vaativan ajan sekä teoriakokeen suorittamisen verkossa hyväksytysti ennen lähijaksolle tuloasi.

Koulutuksen järjestäjä pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin kurssin sisältöä koskeviin muutoksiin.

Kurssi järjestetään, mikäli osallistujia kurssille on vähintään kymmenen (10).

Kurssi järjestetään Pohjois-Savossa Leppävirralla, koronasuositukset huomioiden.
Mikäli kurssin ajankohta muuttuu Covid-19 -epidemian ja vallitsevien määräysten vuoksi etkä pääse osallistumaan kurssille sen uutena ajankohtana, voit siirtää osallistumisesi myöhempään ajankohtaan.

Hakulomake

Huom!
Täytäthän kaikki vaaditut kentät,
muussa tapauksessa lomake ei tule perille.