Jatkokoulutus

LymfCamp -jatkokoulutus

LymfCamp on joka vuotinen kolmen päivän kertauspäivät Leppävirralla valmiille lymfaterapeuteille, missä käydään kaikki peruskoulutuksessa käydyt asiat: otteet, hoitokaavat, kompressiosidonnat ja -tuotteet sekä käsitellään potilastapauksia. Mahdollisuuksien mukaan, kertauspäiviin sisältyy myös lääkärin luentoja ja tuote-esittelyjä

Lymfaterapian käden taitojen ylläpitäminen ja kehittäminen vaatii säännöllistä otteiden hiomista. Teorian, (imusuonijärjestelmän anatomia, fysiologia, patologia) ja käytännön (potilastapaukset) yhdistäminen ja ymmärtäminen vaativat aikaa ja kokemusta. Jatkokoulutuksissa jalostetaan ja syvennetään peruskoulutuksissa saamia taitoja. Näin saadaan paras mahdollinen hoito asiakkaillemme ja potilaillemme. Myös terapian vaikuttavuus ja tulokset paranevat terapeuttien taitojen kehittyessä.

LymfCamp on myös vahvasti ajateltu terapeuttien sosiaalista verkostoitumista ja vertaistukea varten. Moni terapeutti työskentelee yksin ammatinharjoittajana. Potilastapaukset ovat useinkin moninaisia ja tällöin toisten turvotuksen ammattilaisten kanssa keskustelu antaa vinkkejä ja hoitolinjoja.

Suomen Vodder Lymfaterapeutit ry järjestää myös vuosittain eri teemoista käytännön läheisiä jatkokoulutuksia terapeuttien toiveiden mukaan.

Seuraava LymfCamp järjestetään lokakuussa 2022.


Ilmoittautuminen jatkokurssille avautuu kesäkuun 2022 aikana.

Kurssitunnelmia