Jatkokoulutus

Yleistä LymfCamp -jatkokoulutuksesta

LymfCamp on joka vuotinen kolmen päivän kertauspäivät Leppävirralla valmiille lymfaterapeuteille, missä käydään kaikki peruskoulutuksessa käydyt asiat: otteet, hoitokaavat, kompressiosidonnat ja -tuotteet sekä käsitellään potilastapauksia. Mahdollisuuksien mukaan, kertauspäiviin sisältyy myös lääkärin luentoja ja tuote-esittelyjä. Ohjelma tarkentuu kesän aikana.

Seuraava LymfCamp -jatkokoulutus järjestetään Sport & Spa Vesileppiksessä 5.-7.10.2023. Koulutus on täynnä.

LymfCamp on myös vahvasti ajateltu terapeuttien sosiaalista verkostoitumista ja vertaistukea varten. Moni terapeutti työskentelee yksin ammatinharjoittajana. Potilastapaukset ovat useinkin moninaisia ja tällöin toisten turvotuksen ammattilaisten kanssa keskustelu antaa vinkkejä ja hoitolinjoja.


Lymfaterapian käden taitojen ylläpitäminen ja kehittäminen vaatii säännöllistä otteiden hiomista. Teorian, (imusuonijärjestelmän anatomia, fysiologia, patologia) ja käytännön (potilastapaukset) yhdistäminen ja ymmärtäminen vaativat aikaa ja kokemusta. Jatkokoulutuksissa jalostetaan ja syvennetään peruskoulutuksissa saamia taitoja. Näin saadaan paras mahdollinen hoito asiakkaillemme ja potilaillemme. Myös terapian vaikuttavuus ja tulokset paranevat terapeuttien taitojen kehittyessä.

Suomen Vodder Lymfaterapeutit ry järjestää myös vuosittain eri teemoista käytännön läheisiä jatkokoulutuksia terapeuttien toiveiden mukaan.

LymfCampissä painotetaan myös liikunnan merkitystä. Toisena päivänä aamu aloitetaan pilateksella ja kurssipäivän jälkeen on liikunnallinen aktiviteetti, illallinen ja saunomista!Hae koulutukseen

Koulutukseen haetaan täyttämällä ja lähettämällä alla oleva hakemuslomake. Mikäli et ole saanut kahteen viikkoon vastausta, olethan ystävällinen ja laitat sähköpostia. Seuraavan jatkokoulutuksen ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

    Kurssitunnelmia