Koulutukset

Teoriaopiskelua verkossa ja kädentaidot lähiopetusjaksoilla

Koulutuksien kurssisisältöön kuuluu itsenäistä verkko-opiskelua, fysiatrian erikoislääkäri Kristiina Kokkosen teorialuentoja sekä intensiivisiä lähiopetusjaksoja.

Kenelle? Lymfaterapiakoulutus on intensiivinen, vaativa täydennyskoulutus sinulle, joka haluat oppia imusuonijärjestelmän anatomian, fysiologian, patologian ja sitä kautta hoitamaan työssäsi ihmistä vielä paremmin. Tämä koulutus avaa uuden maailman ihmiskehoon.

Koulutukseen osallistujalla tulee olla kansainvälisen Vodder Akatemian sääntöjen mukaan lääkärin, fysioterapeutin, sairaanhoitajan, toimintaterapeutin, kuntohoitajan, koulutetun hierojan tai lähihoitajan (erikoisosaamisalana jalkojenhoito, kuntoutus) loppututkinto.

Vuoden 2023 kurssikokonaisuudet

Maaliskuussa 2023 Leppävirralla

Leppävirran kurssikokonaisuuteen on ilmoittautuminen käynnissä! Lue lisää kurssin sisällöstä ja ilmoittaudu mukaan alla olevan linkin kautta. HUOM! Helmikuussa 2023 Rovaniemellä järjestettävä koulutus on peruttu!


Loppuvuodesta 2023 Raumalla

Raumalla pidettävä kurssikokonaisuus on suunnitteilla, kurssi tullaan pitämään loppuvuodesta 2023. Kurssin toteutumisen varmistamiseksi, otamme vastaan ennakkoilmoittautumisia. Voit ilmoittautua kurssille sähköpostitse tarja.kokkonen(a)vodderlymfaterapiakoulutus.fi, ennakkoilmoittautuminen ei sido sinua mihinkään.

Fysiatrian erikoislääkäri Kristiina Kokkonen - kivun ja kuntoutuksen erityispätevyys

Kristiina on pitänyt vuodesta 2012 lääkäriluennot Vodder-lymfaterapiakoulutuksissa.

Vuonna 2020 hän sai DVAI:lta (Dr Vodder Academy International) pätevyyden pitää myös lymfologin luennot. Kristiina paneutuu niin opettamiseen kuin työhönsä suurella sydämellä ja nöyryydellä. On ilo tehdä yhteistyötä hänen kanssaan.

Kurssitunnelmia

Vodder Lymfaterapiakoulutus

Vodder Lymfaterapia & Koulutus tarjoaa kansainvälisen kattojärjestö Dr Vodder Academy Internationalin sertifioiman lymfaterapeuttitutkinnon. Kouluttajana toimii Tarja Kokkonen.