Tarja
Kokkonen

Tarja Kokkonen

Dr. Vodder Academy International (DVAI) Instructor

Valmistuin kuntohoitajaksi 1985, urheiluhierojaksi 1986. Työ ihmisen iholla kiehtoi ja halusin oppia lisää. Vuonna 1992 valmistuin Vodder-lymfaterapeutiksi ja tuolle polulla astuminen johti minut opettajakoulutukseen ensin Suomessa ja sittemmin myös kansainväliselle kentälle. 2017 suoritin kansainvälisen Dr.Vodder Akatemian (DVAI) organisaation korkeimman tason opettajuuden Itävallassa.

Työskentelen Kuopion Mehiläisessä ammatinharjoittajana. Teen neljänä päivänä viikossa potilastyötä. On hienoa saada tehdä tätä työtä, missä voi kokonaisvaltaisesti auttaa ja saada koskea ja tuntea ihmistä – monella tasolla.

Minä kouluttajana

Olen saanut oppia alkuperäisen Vodder –metodin ja olen siitä kiitollinen ja ylpeä. Polkuni tekniikan kehittäjiin, Emil ja Estrid Vodderiin on lyhyt sillä opettajani Suomessa sekä Itävallassa ovat olleet heidän opissaan.

Olen kouluttanut 1997 - 2007 Suomen Vodder Säätiön ja 2009 – 2015 Itävallan Vodder -koulun alaisuudessa. Vuonna 2015 Suomen Vodder –lymfaterapeuttien kouluttaminen siirtyi minulle. Vaalin ja vaadin alkuperäisen lymfaterapiatekniikan osaamista kurssilaisiltani. Haluan, että koulutuksistani valmistuu osaavia, varmoja ja potilaansa huomiovia lymfaterapeutteja. Teorian ja käytännön osaaminen ja yhdistäminen on vaatimus, että tulevat lymfaterapeutit saavat käyttöönsä tehokkaan työkalun potilaidensa hoitamiseen. Lymfaterapian taito jalostuu vain tekemällä ja säännöllisellä kädentaitojen hiomisella jatkokoulutuksissa.

Asiakaspalautteita koulutuksista

 • Opiskelija
  Myötäelät oppilaiden tunnetiloissa ja ymmärrät että oppiminen on kivuliasta, mutta olet äärettömän kannustava nostamaan opiskelijan kerta toisensa jälkeen pohjalta ja luot uskoa. Ja vaikka olet opettaja, niin et aseta itseäsi mitenkään kenenkään yläpuolelle.
  Opiskelija
 • Opiskelija
  Mielestäni Tarjalla on ammattimainen ote kouluttajana ja hän osaa ottaa oppilaat huomioon heidän persoonallisuutensa huomioiden. Opettajana Tarja on erittäin vaativa, mutta samalla hyvin lempeä ja pitkäpinnainen. Nämä ominaisuudet hän osaa yhdistää niin upeaksi kokonaisuudeksi, että oppi menee varmasti perille :)
  Opiskelija
 • Opiskelija
  Tarja on lempeä ja huumorintajuinen, joka poistaa osaltaan jännitystä. Hän osaa myös lohduttaa silloin kun opiskelijalla menee kuppi nurin! En usko että muusta vastaavasta kurssista olisin saanut näin hyvät eväät jatkoon, kiitos Tarja kaikesta!
  Opiskelija
 • Opiskelija
  Opettajana Tarja on aivan huikea, uskomaton kärsivällisyys ja todella tarkka, niin kuin pitää ollakin!
  Opiskelija
 • Opiskelija
  Olet ainutlaatuinen opettaja, enkä ole tavannut toista samanlaista, vaikka paljon erilaisia koulutuksia ja kursseja on tullut käytyä. Kiitos Tarja!
  Opiskelija